Verzend- en retourinformatie

Verzendinformatie

Je betaalt binnen Nederland (orders vanaf 01-01-2020) €5,75 voor de pakketverzending. Vanaf een orderbedrag van €50,- is verzending gratis (alleen binnen Nederland). Indien je delen van de order retour stuurt en het totale orderbedrag komt hiermee onder €50,-, dan zullen wij de gemaakte verzendkosten verrekenen met de door jou geretourneerde producten. Voor verzendingen naar België zijn de verzendkosten altijd €7,95. Dit omdat de verzendkosten naar België een stuk hoger liggen en wij daarin dus iedere klant uit België al tegemoet komen door een gedeelte van de kosten op ons te nemen.

Wij doen ons uiterste best om een verzendtijd van 1 werkdag te realiseren, na ontvangst van betaling voor 14:00uur. Mocht een artikel niet meer leverbaar zijn, dan ontvang je hierover bericht. Je hebt in dat geval het recht om de bestelling te annuleren en het betaalde bedrag wordt binnen 7 werkdagen terug gestort op jouw bankrekening of PayPall account. Bedragen die (deels), betaald zijn met een cadeaubon, worden ook weer uitgekeerd in de vorm van een cadeaubon. PostNL geeft aan in 1 werkdag te leveren binnen Nederland en aan België. Wij hebben hier echter geen invloed op en kunnen dit niet garanderen.

Indien je verkeerde adresgegevens hebt ingevuld bij jouw bestelling of het creëren van jouw account, zijn wij niet verantwoordelijk bij een onjuiste bezorging.

Retourinformatie

Retourneren mag altijd binnen 14 dagen. Wil je retourneren? Neem dan van te voren even contact met ons op via info@poepiedoepie.nl. Retourkosten worden niet vergoed. Let op: je dient in het bezit te zijn van een geldig verzendbewijs op het moment dat een poststuk kwijt is geraakt.
Hebben jouw PoepieDoepie’s schade opgelopen na transport? Dat is natuurlijk al vervelend genoeg. Neem ook dan z.s.m. na ontvangst contact met ons op en we lossen dit snel voor je op!