Kawaii nieuwtjes

Onze super schattige PoepieDoepie knuffels, shop je nu extra voordelig want ze zijn afgeprijsd van €7,95 voor maar €3,95. En dat is niet alles, want bij bestellingen vanaf €40,- krijg je deze unieke Poepiedoepie knuffel gewoon cadeau! #kawaiiwebshop #kawaii #kawaiiknuffel #kawaiiknuffeltjes #poepie_doepie.nl #poepiedoepie #nieuwecollectie #cadeau #gratis #gratisknuffel

We hebben een YouTube kanaal en daar kan je schattige video’s zien van onze kawaii musthaves. Zo kan je een glimp opvangen hoe onze spulletjes er in het echt uitzien! Abonneer op PoepieDoepie, dat zouden we erg lief vinden.

Wij hebben super leuk nieuws! We zijn retailer geworden van @alittlelovelycompany en daar zijn wij super blij mee! Dat vieren we graag met jullie en daarom ontvang je de hele maand juni bij iedere bestelling 1 hangertje van dit toffe merk cadeau! Wie weet verschijnt er ook wel een product van dit gave merk in onze kawaii mysterybox!? #kawaii #kawaiiwebshop #kawaiimysterybox #alittlelovelycompany #kawaiispaarpot #spaarpot #kawaiidonut #donuts #poepie_doepie

Véél nieuwe spullen onderweg!

Door de Corona crisis hebben we het druk gehad en zijn vooral veel knuffels en de kawaii mutsen uitverkocht. Gelukkig is er een hele grote bestelling naar ons onderweg.

Welke PoepieDoepies kunnen jullie allemaal verwachten? We krijgen onze kawaii mutsen, maar nu met lichtjes. Ze worden dus nog toffer! Ze komen in de kleuren wit, roze en blauw. En we krijgen de kawaii mutsen in een panda en unicorn uitvoering. We zijn zó benieuwd.

We krijgen héél veel super zachte en schattige kawaii knuffeltjes in heel veel verschillende formaten. Zomerse kawaii watermeloenen en ananassen maar ook super grote poezen van 60 cm! Unicorns, walvissen, shiba’s, panda’s, eekhoorns… te veel om op te noemen.

Nieuwe kawaii lampjes, super leuk voor in je kamer of op je bureau. Ontzettend véél stationary, de schattige schoolspulletjes worden dus aangevuld met sticky notes, pennen en verschillende gummen.

Dat betekent ook dat wij onze Kawaii mysteryboxen ieder kwartaal veranderen en omdat we nu groter hebben kunnen inkopen gaan we jullie extra blij maken met kleine gratis kawaii cadeautjes bij iedere bestelling.

Hou Poepiedoepie.nl dus in de gaten, we blijven de komende tijd groeien en willen onze kawaii liefde graag met jullie delen. We hopen dat jullie ons helpen door familie en vrienden te vertellen over onze gave webshop. We zorgen dat iedere bestelling, groot en klein, een feestje is om uit te pakken!