Over PoepieDoepie

Schattig is “Kawaii” in het Japans en schattige spulletjes daar houden wij van! De aller poepigste kawaii goodies & musthaves vind je hier! Schoolspullen, knuffels, stickers, cabochons, sleutelhangers en heel veel andere cute kawaii spulletjes! Maar hoe zijn wij met PoepieDoepie begonnen? We stellen ons graag aan jullie voor!

Wij zijn moeder en dochter, Annemarie en Angela en zijn samen PoepieDoepie gestart. Oma Annemarie noemt haar kleinkids vaak “PoepieDoepie”, maar stiekem doet ze dat eigenlijk bij alles wat ze schattig vindt. Een naam bedenken was dus zo gepiept en heeft voor heel wat hilariteit gezorgd. Bij de Kamer van Koophandel, de bank en andere zakelijke contacten. Als de bedrijfsnaam valt komt er altijd een gniffelend geluidje, maar je moet toegeven de naam blijft hangen. Onze kawaii spulletjes zijn stuk voor stuk ook echt PoepieDoepies!

Bij de naam moest ook een figuurtje komen. Met een tekening van onze (klein)dochter hadden we een idee en dat hebben we verder laten uitwerken. Onze PoepieDoepie is dus speciaal in opdracht gemaakt en mogen alleen wij gebruiken. Wat is ze lief hè? Er zijn plannen om ook van haar stickers, gymtassen en andere leuke hebbedingetjes te laten maken. Maar voorlopig zijn we nog even bezig met andere dingen.

Angela is ook digitaal gaan ontwerpen. Zo hebben we onze eigen stickers, sleutelhangers en sticky notes kunnen ontwerpen. Hoe leuk is dat !?

We staan op braderieën en runnen naast deze webshop ook binnenkort onze nieuwe edelstenenwebshop Ware Schatten.nl, best druk dus, maar we genieten er volop van en worden zó gelukkig van de cuteness overload om ons heen.

Als je een vraag hebt, je niet tevreden bent, of juist wel? Mailen kan altijd! We vinden jouw mening erg belangrijk en willen graag zien dat je vaker terug komt voor een PoepieDoepie!