Mystery box

Bestel je een myster ybox, dan bestel je een kawaii uitpak belevenis. Je shopt een #kawaiimysterybox al vanaf €12,95. Bestel je een kleintje of een grote, dat maakt niet uit! We verzorgen iedere mystery box met hetzelfde enthousiasme en een stukje liefde. Veel klanten gingen jou al voor en met succes. De liefste mailtjes, foto’s en video’s hebben we mogen ontvangen als dank voor onze service. Dat maakt ons echt super gelukkig, om al die blije gezichten te zien. Gelukkig lezen we ook lieve woorden in trustpilot beoordelingen terug. Zo kan jij als klant een indruk krijgen hoe tevreden andere mensen al waren. Bijvoorbeeld die van Jessica!

Jessica

Party time…… 🎉

“Wat een enorm groot feest om dit te mogen uitpakken. Wat was ze blij met elk cadeautje wat er in de surprise box zat zelfs ik als moeder werd er enthousiast en blij van onwijs leuk gedaan met confetti en elk cadeautje apart ingepakt groot of klein….. Ik ben samen met de kids heel blij met jullie!
blijf vooral doorgaan hopelijk worden steeds meer mensen enthousiast over jullie dat verdienen jullie”!

#review #klantenreview #ervaring #shopervaring #kawaiiwinkel #kawaiishop #beoordeling #klantenbeoordeling #PoepieDoepie #poepiedoepie_nl #Mystery box #Mysterybox

Bestel jij vaker een mystery box?


We hebben meerdere thema boxen, maar vaak kan je ook kiezen voor de leeftijd en dat zorgt ervoor dat we soms gericht spulletjes toevoegen. Dat betekent dat iedere box toch een beetje uniek is, maar ook dat we niet kunnen waarborgen dat je bij het nog een keer bestellen van een mystery box niet iets dubbels kan ontvangen. Daarom vragen wij altijd bij een tweede bestelling of je een foto kan maken van de eerder ontvangen producten. De inhoud van een mysterybox kan dus ook afwijken van de productfoto.

Een mystery box heeft altijd een hogere winkelwaarde dan wat je betaalt voor de box. Met andere woorden, zou je alle artikelen die je ontvangt los shoppen in onze webshop dan betaal je meer. De mystery box is dus niet alleen een feestje om uit te pakken, maar ook voordelig.

We zullen de meeste cadeautjes los inpakken in kawaii inpakpapier en cadeauzakjes en maken het geheel af met papier slingertjes en een gekleurd folie. Ook worden op dit folie altijd wat extraatjes gratis toegevoegd. Iedere box met verschillende kleurtjes. Heb je nog vragen? Mail ons dan naar info@poepiedoepie.nl.

XXL Love Mysterybox


#poepie_doepie #poepie_doepie.nl #feestje #stationary #kawaii #kawaiishop #kawaiistickynotes #kawaiiplush #kawaiiplushies #mysterybox #kawaiimysterybox #cadeau #cadeautjes #kawaiicadeau